Acasă EXTERNE Un copil a fost drogat și obligat să stea închis într-un dulap...

Un copil a fost drogat și obligat să stea închis într-un dulap alături de „prietenii” săi, șobolanii și gândacii

DISTRIBUIȚI

Un copil a fost drogat și obligat să stea închis într-un dulap alături de „prietenii” săi, șobolanii și gândacii

Autoritățile americane se confruntă cu un caz grav de abuz. Anchetatorii cred că un copil de patru ani a fost forțat să locuiască într-un dulap al familiei sale și a fost testat pozitiv cu metamfetamină, notează stirileprotv.ro.

Copilul le-a mărturisit anchetatorilor că prietenii săi” sunt șobolanii și gândacii, a declarat un reprezentatnt al protecției copilului, scrie The Independent.

Judecătorul a hotărât ca băiatul să rămână în grija serviciului social până la finalizarea anchetei, iar copilul le-ar fi spus anchetatorilor că nu avea voie să părăsească ore în șir dulapul în care era obligat să stea și că trăia în condiții mizere.

„Detaliile din acest caz sunt oribile. Un copil de 4 ani a văzut lucruri inimaginabile”, a declarat procurorul Rachel Leal-Hudson.

Citește și: Un tânăr, către omul de afaceri Vasile Deac: „îmi cer eu scuze pentru că ne este greu să acceptăm să muncim doar ca să trăim….”

Mama copilului, April Burrier, a fost arestată. Aceasta le-a mărturisit anchetatorilor că a desemnat o persoană responsabilă să aibă grijă de copil, însă nu a putut da detalii despre identitatea respectivei persoane, mai notează sursa citată.

Urmărește-ne și pe Facebook. Informația de partea ta!

Citește și: Petiție în Bulgaria. Trei județe vecine vor alipirea la România din cauza corupției din țara lor

loading...