Coronavirusul este de fapt o combinaţie între HIV şi SARS care atacă IREVERSIBIL plămânii

Coronavirusul este, de fapt, o combinație între SARS și HIV, care atacă atât plămânii, cât și sistemul imunitar, susțin cercetătorii chinezi. Aceştia sustin si că e foarte probabil ca aparatul respirator să sufere leziuni ireversibile chiar și în cazul pacienților vindecați.


Apreciază și distribuie !

Rezultatele prezentate până acum de cercetătorii chinezi se bazează pe autopsiile bolnavilor care au contactat virusul, iar apoi au decedat. „Influența COVID-19 asupra corpului uman este ca o combinație de SARS și SIDA, deoarece dăunează atât plămânilor, cât și sistemului imunitar”, spune Peng Zhiyong, directorul unității de terapie intensivă la un spital din Wuhan.

„Luăm în considerare și această observație, cum am luat toate observațiile care au venit de acolo. Vineri am avut o întâlnire cu secretarul I și II de la Ambasada Chinei, unde am discutat situația de la dânșii. Ne-au asigurat că toată experința lor va fi împărtășită în această săptămână într-o audioconferință și faptul că ei ajung, potrivit declarațiilor dânșilor, la zero cazuri noi în această săptămână, urmând să-și trateze doar cazurile vechi, cred că este o experiență care ne poate ajuta”, spune Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.