Costel Biju și-a luat prin surprindere fanii! Ce decizie neașteptată a luat în ceea ce privește cariera lui: ”Fără șmecherie”–citeste in comentariu

Este unul dintre cei mai ascultați maneliști din România, însă a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește cariera lui. Costel Biju are parte de mult succes pe plan profesional, dar se pare că acum a simțit nevoia de o schimbare. Iată ce se va întâmpla cu muzica lui în continuare și la ce a renunțat.

Costel Biju

Costel Biju și-a surpris fanii.

Instagram

  • Costel Biju a luat o decizie neașteptată
  • Manelistul a făcut un anunț important despre cariera lui

Costel Biju a urmat deciziile pe care și alți maneliști le-au luat în ceea ce privește cariera lor și nu s-a ferit să exprime acest lucru public. Manelistul și-a anunțat fanii despre ce urmează să se întâmple în viața lui în perioada următoare, iar această veste ar putea să fie un motiv de supărare pentru mulți dintre fanii lui.

Costel Biju a luat o decizie drastică în ceea ce privește cariera lui

După o lungă perioadă în care a cântat melodii care au ajuns direct la inimile fanilor, Costel Biju s-a răzgândit în ceea ce privește versurile pe care le va cânta în piesele sale. Manelistul renunță la orice expresie care ar putea instiga la gesturi rele, chiar dacă toate piesele sale au avut un succes răsunător până în acest moment.

Acesta este hotărât să schimbe radical genul melodiilor sale, spunând că va cânta despre familie, părinți, copii, frați și surori și mai ales melodii cântate în numele lui Dumnezeu.

O astfel de decizie temporară a luat și Dani Mocanu în urmă cu un an, după ce a dat de probleme cu legea și a ajuns în arest la domiciliu.

”Atenție. Din secunda asta nu voi mai cânta melodii care instigă la rău! Voi cânta doar melodii cu mesaje frumoase, de familie, părinți, copii, frați, surori și, bineînțeles, melodii cântate Domnului. Fără numărul 1, fără șmecherie”, a spus Costel Biju pe Instagram.

Manelistul a avut probleme de sănătate

Costel Biju s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Manelistul a ajuns de două ori la spital, pentru a-și trata problemele de sănătate pe care le are. În luna martie, acesta a rămas internat mai multe zile și a spus că nu se simte bine deloc.

Artistul a ajuns, din nou, în spital în luna aprilie, când s-a internat pentru a se opera. Acesta și-a ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat și a spus că a ajuns în această situație din cauza oboselii.

”Munca, oboseala, efortul și transpirația din urmă prestațiilor mele, toate acestea mi-au dăunat și în zilele din urmă am ajuns la pat. Muncind și punând suflet, cum bine știe toată lumea, transpir foarte tare”, a spus Costel Biju, la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Lasă un comentariu