Costin Mărculescu, probleme financiare. Adriana Bahmuțeanu a confirmat: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

Costin Mărculescu a murit sărac, iar o fotografie de pe contul său de facebook, postată pe 6 mai, susține această afirmație. Aflat pe o bancă dintr-un parc, actorul s-a fotografiat cu o ladă ce conținea avocado, banane și pere.

“Vă recomand cu toată încredea cele mai gustoase fructe și legume de la Firma ‘ Gusturile bunicii de odinioară’ a prietenui meu Gabriel Stăngă. Vor fi mulțumiți și cei mai exigenți consumatori. Comenzile vi se aduc acasă în toate sectoarele Capitalei și în comunele limitrofe și orașele apropiate. Vă doresc poftă bună.”, a scris Mărculescu.

Actorul promova produsele pe care le primea în schimb, la fel cum procedează influencerii, tocmai pentru că pagina sa de facebook era vizitată de mulți internauți. Într-un mesaj postat după decesul lui Mărculescu, Adriana Bahmuțeanu a confirmat că acesta trăia la limita sărăciei:

“Costin Marculescu era un astfel de nebun frumos, care nu se supara cand ziaristii mai faceau o bascalie sau il indemnau sa cante ca sa mai rada de el! Stia toate aceste lucruri si le accepta senin, doar ca sa fie la randul lui inclus in lumea mondena, acolo unde simtea ca apartine. Cine s-ar fi gandit ca jovialul Costin ducea pe picioare, de ani buni, o depresie netratata care il macina sufleteste, la fel ca si Cristina Topescu, si ea exclusa intr-un fel din meseria care o consacrase? Cine ar fi presupus ca poate Costin avea zile in care nu avea nici ce sa manance sau ca singurul prieten adevarat ii ramasese catelul maidanez pe care il salvase de la moarte?”

Costin Mărculescu trăia din mila prietenilor. Făcea reclamă pentru o masă caldă
Costin Mărculescu avea mari probleme financiare, iar în toamna anului trecut fusese executat silit de bancă. Apropiații știau că actorul Costin Mărculescu avea o situatie delicat. Pe facebook, el mai făcea reclamă unor restaurante pentru o masă caldă și avea mulți prieteni care i-au sărit în ajutor.


Apreciază și distribuie !

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.

Costin Mărculescu trăia din mila prietenilor. A fost găsit în cadă
Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție. Corpul lui Costin Mărculescu a fost transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui este infarctul.

Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos:

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini”.

A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde. Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.