Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Mona! Tânărul nu își ascunde sentimentele: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Fostul concurent al emisiunii matrimoniale de la Kanal D a făcut noi mărturisiri despre fosta lui iubită!

Uimitor cât a slăbit după despărțirea de Mona

Cristian Jitaru și Mona s-au cunoscut pentru prima dată în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”, însă la vremea respectivă nu dădeau semne foarte clare că au sentimente unul pentru celălalt.

Imediat după ce au plecat din casa iubirii, cei doi și-au oficializat realția și chiar mărturiseau că au planuri mărețe de viitor împeeună.

Vorbeau des despre momentele petrecute împreună, căsătorie și întemeierea unei familii, însă destinul a avut cu totul alte planuri pentru ei. Din nefericire pentru fanii lor, cei doi au decis să se despartă. Cristian Jitaru a vorbit despre momentele de după separare, recunoscând că i-a fost foarte greu și că a slăbit mult în acea perioadă.

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei suferă după despărțirea de Mona!
Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Kanal D a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu înțelege reacțiile fostei sale iubite, dat fiind faptul că nu crede că i-ar fi greșit vreodată. Mai mult, Cristian ar fi făcut tot posibilul să-i fie aproape Monei și să o susțină la orice pas.
„Mie mi-a fost greu la început. O perioadă de 1-2 săptămâni mi-a fost rău, am și slăbit vreo 5-6 kilograme, nu mâncam, nu dormeam, am plâns și aici în studio.

Ca relație a fost mișto, a fost cea mai tare de până acum și sper ca de acum să am o relație și mai mișto decât am avut-o cu Mona.

Nu știu ce a vrut să zică prin ‘mi-am ascultat mintea, nu inima’, fiindcă eu nu am blocat-o cu absolut nimic, nu o urmăream, nu o sfidam, eram lângă ea la orice pas. M-am întâlnit cu un prieten comun și mi-a spus că Mona i-a zis că nu îi ofeream libertate. Nu înțeleg de ce spune lucrurile astea”, a declarat Cristian Jitaru.
Cu toate că acum nu mai formează un cuplu, fostul concurent de la Puterea dragostei vorbește cu respect despre Mona și are pentru ea doar cuvinte de laudă. Tânărul nu este de părere că relația lor a ajuns la final din cauza unui alt bărbat, deoarece nu s-a simțit niciodată înșelat.

„Mă simt mândru că am putut să îi ofer ceea ce avea nevoie la momentul respectiv. Când s-au schimbat lucrurile, nu știu dacă neapărat din partea mea, nu a mai ținut de mine.

Dacă ea a ales să ne despărțim, probabil așa e mai bine pentru ea. Nu cred că m-a înșelat niciodată. Nu am simțit asta, dar dacă a făcut-o, bravo ei”, a afirmat Cristian Jitaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata