Cristian Tudor Popescu, reacție halucinantă în cazul Dianei Șoșoacă. CTP: Fraților, să ne ducem peste ei!

Cristian Tudor Popescu a reacționat în scandalul în care sunt implicați Diana Șoșoacă, soțul acesteia și jurnaliștii

italieni.

Gazetarul a ironizat-o pe senatoare și pe soțul ei, după ce bărbatul s-a ales cu control judiciar, fiind acuzat de un polițist că l-a agresat.

Diana Șoșoacă și soțul ei au fost vizitați de o echipă de jurnaliști ai postului italian Rai, iar senatoarea a început imediat să se certe de reporterii. Ea a considerat normal să cheme Poliția și i-a acuzat pe gazetarii italieni că i-ar fi furat din casă. Totuși, în timpul intervenției s-a iscat un conflict mare, iar soțul avocatei Șoșoacă ar fi agresat și un polițist, chemat prin apel la 112 de către soția lui.

El a fost audiat în cursul zilei de luni, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a decis controlul judiciar în cazul său.

Cristian Tudor Popescu reacționează în cazul Dianei Șoșoacă
„Fraților, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăștia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Șoșoacă!

Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe. Normal că atunci când aia care țipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor și ea i-a băgat pumnu în gură. Și acu se plânge că a mușcat-o Silviu de mână.

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat așezându-se în fața ușii încuiate, pe care a reușit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliției. Nu trebuie să vă mire că italianca, deși e cam 50% din doamna senator, a lovit-o grav cu mâna și cu piciorul, astea sunt antrenate la karate, mai ceva ca judecătorul Danileț. Și a mai și zis că grotescu crește înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obișnuim cu el. Grotească ești tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalțone!

Și, iacătă, frați români, că vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră!

În seara asta, spuneți-le la toți, să ieșim și să ne ducem peste ei, la Justiție, la minister, și la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu”, a scris gazetarul Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata