Cristina Demetrescu anunţă vremuri deloc usoare: „Mercur Retrograd aduce multe tensiuni în luna aprilie”

Cristina Demetrescu a consultat astrele și a ajuns la concluzia că anul 2020 este unul al încercărilor în care semnele zodiacale avea parte de haos, impulsivitate și tensiune. Renumitul astrolog a mărturisit în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3 că luna aprilie va fi una extrem de dificila.

Conform previziunilor, Mercur va fi Retrograd, motiv pentru care țara noastră se va confrunta cu multe tensiuni, luând în calcul și epidemia de coronavirus care a ajuns și pe teritoriul țării noastre și 14 persoane au fost infectate până acum.


Apreciază și distribuie !

„La momentul acesta Soarele este în zodia Pești. Până pe data de 20 martie sunt în Pești, apoi avem acest Mercur care este planeta comunicării care s-a întâmplat să retrogradeze pe data de 16 februarie”

„Asta înseamnă că mai vorbim despre probleme, despre sănătate, preocupări. Mercur este o planetă a comunicării. Deci acest Mercur Retrograd aduce haos, frică, suspiciune, panică, nesiguranță, dizolvarea tuturor planurilor. A întors lucrurile cum n-a mai făcut-o de foarte multă vreme”.

„Mă sperie tensiunile care apar în aprilie, această perioadă care poate să aducă multe cheltuieli de urgenţă. Ţara poate să aibă nevoie de bani pentru multe cheltuieli”, a continuat Cristina Demetrescu în emisiunea „Voi cu Voicu”.