Cu ce bărbat celebru s-a iubit Anna Lesko 👇👇👇 El s-a lăudat că a plătit scump pentru o noapte de amor cu vedeta și nu e Irinel Columbeanu–-citeste in comentariu

Anna Lesko este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz. În trecut, aceasta a avut câteva relații controversate cu oameni importanți din România, precum Marian Ionescu, liderul formației ”Direcția 5”, Codin Maticiuc sau Irinel Columbeanu. Însă, artista s-a mai iubit şi cu un alt bărbat celebru. Iată despre cine este vorba și cât a plătit acesta pentru o noapte de amor cu solista!

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Anna Lesko? El s-a lăudat că a plătit scump pentru o noapte de amor cu vedeta

În vârstă de 44 de ani, Anna Lesko nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Cu toții o știm de la televizor sau de pe Youtube. Este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din țara, asta și datorită felului în care arată.

Însă, puțini români știu că frumoasa artistă s-a iubit cu un bărbat celebru din showbiz-ul românesc în urmă cu mulți ani. Nu, nu este vorba despre Irinel Columbeanu, aşa cum probabil că ai bănui.

Cât a scos din buzunar pentru a-i face poftele artistei?

În urmă cu ceva timp, Anna Lesko s-a iubit cu nimeni altul decât Leo de la Strehaia. Nu multă lume a știut despre această idilă. Însă, Ion Stelică Mihai, pe numele său real, a dezvăluit totul în podcastul Fiță cu Adiță.

Totuși, acesta nu i-a pronunțat numele vedetei, ci a spus doar că este vorba despre cântăreața care a lansat piesa Anicyka Maya. De asemenea, fostul iubit al Loredanei Chivu a mai precizat că relația cu artista l-a costat în total nu mai puțin de 500.000 de euro.

”Cea mai scumpă gagică pe care am plătit-o, dar a fost și a mea câteva luni, i-am dat aproape 500.000, serios. Nu pot să zic numele ei că poate e femeie măritată acum (…)

Problema a fost că eu, din cauză că i-am dat banii ăia mulți, am luat-o și pe vară-sa care stătea în casă cu ea și îmi spunea toate detaliile, o luasem omul meu. Am băgat în ea (verișoara, n.r.) câteva zeci de mii, nu se mai pune”, a spus Leo de la Strehaia în podcastul Fiță cu Adiță.

”Mi-a plăcut de ea cum dansa”

Într-un interviu mai vechi, Leo de la Strehaia mărturisea că i-a oferit solistei 50.000 de euro pentru o noapte de amor. În plus, acesta susținea că i-a plăcut foarte mult de ea și de felul în care dansa.

”Am dat la o femeie 50.000 de euro pentru o singură noapte. Am văzut-o la TV şi am zis că o vreau şi eu. Mi-a plăcut de ea cum dansa. I-am dat 50.000 de euro lui Anicyka Maya. Asta e numele melodiei”, declara fostul partener al Loredanei Chivu, la Kanal D.

”Am fost de acord să-i cumpăr un apartament dar am întrebat-o unde, în ce zonă… Zic: Am niște prieteni care construiesc blocuri în Militari. Și ea a început să rândă, a zis: Cum, în Militari? Chiar îți bați joc de mine?

Ea dorea în Herăstrău. Până la urmă m-am înțeles cu ea și i-am luat un apartament într-o zonă mai bună și din când în când ne întâlneam în acel apartament. Și am avut o relație… așa… aproape un an de zile”, a mai spus, acum ceva timp, Leo de la Strehaia.

Lasă un comentariu