Cu ce se ocupă părinţii lui Connect-R. El este celebru şi bogat, dar familia sa a rămas la fel de simplă

Chiar dacă el este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, puţină lume ştie cu ce se ocupă părinţii lui Connect-R. Se pare că aceştia nu au nevoie de celebritate şi au rămas în continuare nişte oameni modeşti care lucrează ca simpli angajaţi.

Părinţii lui Connect-R au muncit din greu pentru a-i asigura acestuia un viitor strălucit, iar când faima a venit aceştia au preferat să rămână în umbră, departe de lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă părinţii lui Connect-R

Connect-R este acum unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. În copilărie însă, familia a luptat din greu să-l susţină financiar. Acum, artistul are posibilităţi financiare, dar părinţii lui prefera să-şi câştige singuri existenţa.

Părinţii lui Connect-R au muncit din greu pentru a-şi susţine fiul. Chiar dacă acesta a cunoscut succesul, mama şi tatăl cântăreţului au rămas la fel de simpli şi modeşti şi prefera să-şi câştige singuri existenţa. Nici în pandemie nu au vrut să stea acasă. Mama cântăreţului vinde ziare la o tarabă din Piaţa Domenii, în timp ce tatăl acestuia a fost tinichigiu auto. Este însă şi cântăreţ.

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, la Prima TV.

În urmă cu mulţi ani, familia lui Relu Mihalache, aşa cum îl cheamă de fapt pe artist a trecut printr-o adevărată dramă. Înainte ca el să se nască, părinţii lui au pierdut un copil.

„Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.

Connect-R, mândru de fiica sa

Chiar dacă s-a despărţit de fosta soţie, cântăreţul este foarte ataşat de fetiţă sa, în vârstă de 7 ani. Connect-R este cu atât mai mândru cu cât Maya i-a moştenit talentul muzical.

„Fiica mea, Maya, mă moşteneşte. Are simt ritmic şi ureche muzicală. Are simţul artistic. Are şi ceva din pragmatismul lui maică-sa, din personalitatea ei puternică. Dacă nu-i dăm ce vrea ea, se tăvăleşte pe jos. Muzica face de mică, de un jumătate face lecţii de pian, dansează ore în şir pe melodii puse la tv. La noi, la ţigani, trebuie să ai mulţi copii. Eu îmi mai doresc copii, dar Maya e egoistă. Nu mai vrea să împartă dragostea noastră cu nimeni”, a mai spus Connect R.

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor: „Mi-a străpuns inima”

Anul trecut, în vară, artistul se plimba prin Bucureşti, iar la un colţ de stradă el a văzut o femeie care cerşea. Pentru că ştie cum este să nu ai nimic, Connect-R a vrut să o ajute, însă nu a avut la el bani cash. Aşa că a decis să o întrebe pe femeie dacă nu poate să o ajute cu altceva în afară de bani. Mai mult, s-a oferit chiar să o ajute să se angajeze pentru a putea să aibă un venit stabil.

Cum socoteala de acasă nu este aceeaşi cu cea din târg, răspunsul femeii l-a uluit. Aceasta i-a spus că preferă să cerşească decât să muncească. Connect-R a fost dezamăgi de cele auzite şi le-a împărtăşit fanilor de pe Instagram cele întâmplate.

„Am întâlnit un cerşetor şi m-am simţit prost că nu am avut cash să îi dau! Mi-a aruncat o privire care mi-a străpuns inima. Şi, totuşi, am vrut să verific, să văd dacă femeia cerşetoare era doar o bună actriţă sau ochii ei trişti ascundeau o durere.”, a povestit Connect-R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata