Cu ce se ocupă Sânziana Buruiană de când s-a mutat în Budapesta cu familia. „Câştig dublu şi lucrez o oră pe zi”


În România, mulți ani de zile, Sânziana Buruiană a fost asistentă la diferite emisiuni de televiziune.

S-a căsătorit apoi cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, rapid au devenit și părinți.

De câteva luni de zile, familia a plecat din România și s-a stabilit în Budapesta.

Acolo, Sânziana are un nou loc de muncă, unul care o satisface din punct de vedere financiar.

La începutul anului 2021, Sânziana Buruiana apărea împreună cu fiicele ei la „Mămici de pitici cu lipici”, show difuzat pe Antena Stars. Mama și micuțele erau însoțite peste tot de o echipă de filmare, erau surprinse atât acasă, în familie, cât și la cumpărături, la diversele acțiuni pe care le aveau.

De ceva timp, o schimbare neașteptată a avut loc în familia lor. Sânziana Buruiană a fost ofertată de o televiziune pentru o emisiune filmată în Budapesta.

Ea nu a ezitat și a acceptat, s-a și mutat acolo. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun.

Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata