Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, tarifele pe care le cer pentru a cânta la o nuntă. Cât de mulți bani ar trebui să scoți din buzunar

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău au devenit foarte cunoscuți în ultimii ani în lumea muzicii de petrecere, iar acest lucru se datorează proiectelor de succes care le-au avut de-a lungul timpului. Prezența lor în mediul online și pe Youtube a fost foarte vizibilă, astfel că, mulți oamenii și-i doresc acum la nuntă.

Cât te costă să-i ai la nunta ta pe Culiță Sterp sau pe Vlăduța Lupău. Tarifele sunt imense

Culiță Sterp și-a făcut un renume în lumea muzicală, în ultimii ani. Astfel că, artistul a lansat piese care au distrus topurile muzicale și l-au urcat în rândul celor mai ascultați cântăreți de manele și muzică de petrecere din România. Același lucru s-a întâmplat și cu Vlăduța Lupău, care după ce a devenit cunoscută ca interpretă de muzică populară, a ales să cocheteze și cu muzica ușoară sau manele.

Amândoi sunt foarte doriți în cadrul evenimentelor personale, iar acesta este motivul pentru care sumele pe care oamenii ar trebui să le scoată din buzunare ca ei să cânte sunt foarte mari.

Iată că, pentru a-i asculta live la nunta ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 4.000 și 5.000 de euro. Potrivit click.ro, pentru a o asculta live pe Vlăduța Lupău la nunta ta ar trebui să achiți suma de 5.000 de euro, pe când la Culiță Sterp tariful ar fi mai flexibil variind între 4-5.000 de euro.

Prima imagine cu fiul lui Culiță Sterp

Artistul a devenit tătic în urmă cu o lună și se mândrește cu băiețelul său care este foarte simpatic. Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața personală și a ținut chipul fiului său cât mai departe de luminile reflectoarelor, acesta decis să topească inimile internauțlor cu o imagine alături de Milan.

De curând, cântărețul a publicat pe contul oficial de Instagram o poză cu una dintre cele mai importante persoane din viața lui, fiul său. Milan a venit pe lumea în urmă cu o lună, iar de atunci Culiță Sterp radiază de fericire.

„Doamne, câtă fericire ”, a scris el la descrierea imaginii, vizibil fericit și mândru de fiul său.

Vlăduța Lupău, imagini romantice alături de iubitul ei. Cum s-au fotografiat

Vlăduța Lupău a publicat o imagine emoționantă alături de partenerul ei, cu care este foarte fericită. Artista a furat inimile tuturor cu postarea făcută pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Vedeta de muzică populară s-a afișat într-un mare fel pe Instagram, alături de iubitul ei, iar fanii au reacționat imediat.

„Cu inima mea”, a scris Vlăduța Lupău în secțiunea descrierii la poza publicată cu partenerul ei de viață. Cântăreața de muzică populară traversează o perioadă foarte fericită din viața ei, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință din ceea ce postează ea pe rețelele de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata