Cum a încercat Adela, polițista care s-a împușcat în cap, să acopere zgomotul armei! Tânăra s-a sinucis în baie în timpul serviciului

Adela și-a luat viața într-un mod șocant, după o convorbire telefonică cu soțul ei. Tânăra s-a împușcat în cap cu arma din dotare, însă a încercat să acopere zgomotul pistolului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru polițistă.

Ies la iveală noi detalii șocante în ceea ce privește moartea Adelei, tânăra de 25 de ani care a decis să-și pună capăt zilelor în această dimineață. Aceasta a luat pistolul din dotare și s-a împușcat în cap în gara din Strehaia.

Adela a încercat să acopere zgomotul pistolului cu care s-a împușcat în cap

Aceasta a încercat să acopere zgomotul provocat de armă și a tras pe trăgaci abia în momentul în care în gara a ajuns un tren și a început să facă multă gălăgie. Atunci femeia a găsit clipa potrivită și s-a omorât, fiind găsită ulterior de șeful ei.

Deși bărbatul ei a anunțat imediat că femeia nu i-a mai răspuns la telefon, a fost prea târziu pentru Adela, căci fata deja apăsase pe pistolul din dotare, iar atunci când șeful e găsit-o era deja moartă.

Nimeni nu ar fi bănuit că ar fi putut să aibă loc o asemenea tragedie, asta deoarece Adela nu prezenta a avea vreo problemă, ci lucrurile pe care le afișa arătau că are parte de o viață fericită alături de proaspătul ei soț.

O altă polițistă s-a omorât la finalul anului

Adela e cea de-a doua femeie polițist care a decis să-și pună capăt vieții, după o ceartă cu soțul. La finalul anului trecut un o altă agentă de poliție s-a sinucis tot cu arma din dotare, în Brașov, după o conversație aprinsă cu partenerul.

Atunci femeia a lăsat și un bilet de adio în care a explicat de ce a recurs la fapta necugetată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, astfel că au declarat decesul, la fel ca în cazul Adelei, femeia de 25 de ani, absolventă a școlii de poliție în anul 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata