Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat: „Este o femeie care…”

Reacția Biancăi Drăgușanu s-a făcut auzită imediat după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat.

Blondina i-a luat pe toți prin surprindere afirmând că ar cunoaște de multă vreme acest detaliu despre actuala parteneră a prezentatorului TV.

În plus, ea a făcut și câteva declarații noi ce o includ pe fiica ei, Sofia!

Reacția Biancăi Drăgușanu în spațiul public a venit la scurt timp după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat. Jurnaliștii au fost curioși să afle ce părere are ea despre acest lucru, iar blondina nu a ezitat să răspundă. Surprinzător este că, potrivit spuselor sale, ea ar fi știut deja de multă vreme despre trecutul actualei partenere a prezentatorului TV.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Sofia, după care sunt absolut topiți. Deși mulți se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți, în timp, au decis să se despartă. În prezent, fiecare și-a refăcut viața amoroasă, ea cu Gabi Bădălău și el cu iubita lui, Selina.

De curând, s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat. La scurt timp, în spațiul public a apărut și reacția Biancăi Drăgușanu în legătură cu acest subiect. Blondina a susținut că știa despre acest lucru și spune că nu e de condamnat. Astfel, asta nu a împiedicat-o să o lase pe fiica ei, Sofia, să meargă în vizită la Victor Slav și să se vadă și cu iubita acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata