Cum A Reacționat Cătălin Bordea, După Ce A Aflat Că Fosta Lui Soție, Livia, Și Spike S-Au Mutat Împreună. „Mai Tare M-Ar Interesa Dacă Se Muta Sofia Vicoveanca Cu Uzzi”–citeste in comentariu

După divorțul de Livia, Cătălin Bordea a preferat să nu vorbească foarte mult despre ruptura dintre ei, dar a transmis mai multe mesaje cu subînțeles și pline de ironie, sugerând că a fost afectat de idila Liviei cu cel mai bun prieten al său, Spike.

După ce a văzut mai multe imagini în care cei doi se sărută, comediantul și-a recuperat mașina pe care i-o făcuse cadou fostei soții. Juratul de la iUmor nu își dorește să intre într-o altă relație, având nevoie de o perioadă de liniște pentru a trece peste ecenimentele recente care a u avut un impact puternic asupra sa.

Zilele trecute,s-a zvonit că Lavinia s-a mutat cu Spike, chiar dacă niciunul nu a confirmat încă relația, invocând o colaborare profesională. Surse din anturajul celor doi au susținut că apropierea a avut loc în urmă cu mai multe luni, iar Cătălin Bordea ar fi știut despre sentimentele care îi leagă.

Comediantul a avut o reacție ironică la vestea că artistul și fosta sa soție locuiesc împreună, dând de înțeles că nu-l mai interesează ce se întâmplă în viața Liviei.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a spus comediatul, potrivit cancan.ro.

După ce Livia i-a frânt inima, Bordea a hotărât să-și recupereze mașina pe care o cumpărase în leasing, pentru care a continuat să plătească ratele și după separarea legală de fosta soție.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică. (…)

Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate

Lasă un comentariu