Cum arată casa lui Ion Șmecheru, la trei luni de la moartea lui. Ce a decis Iancu Sterp

Iancu Sterp le-a dezvăluit internauților cum arată casa lui Ion Șmecheru, la trei luni de la moartea ciobanului.

Totodată, cântărețul a mărturisit că a luat o decizie importantă în privința ei.

De altfel, artistul și familia lui au fost cei care i-au construit locuința, când tânărul se afla în viață. Iată ce se va întâmpla cu imobilul!

La trei luni de la moartea lui Ion Șmecheru, Iancu Sterp le-a dezvăluit urmăritorilor din mediul online cum arată acum

casa acestuia.

Locuința a fost construită chiar de artist, împreună cu familia lui, după ce au fost impresionați de povestea de viață a ciobanului.

Acum, la câteva săptămâni de la decesul lui, fratele lui Culiță Sterp a luat o decizie radicală în privința imobilului.

Acum aproximativ trei luni, Iancu Sterp și familia lui făceau un anunț trist pe rețelele de socializare.

Aceștia au spus atunci că Ion Șmecheru, un cioban cunoscut pe TikTok, s-a stins din viață.

Tânărul devenise celebru în toată țara după ce a apărut într-un vlog realizat mai demult de Culiță Sterp. De atunci, acesta a avut parte de mii de urmăritori.

Familia Sterp a fost profund îndurerată de moartea lui Ion Șmecheru.

Ciobanul s-a stins din viață la doar 34 de ani, după ce greutățile și patima alcoolului și-ar fi pus amprenta asupra lui.

Frații Sterp aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui, spunând că era în permanență plin de viață, haios și cu glumele la el.

Potrivit WOWbiz.ro, după fix un an de când și-a văzut împlinită cea mai mare dorință, aceea de a avea o casă, Ion Șmecheru a murit din cauza dependenței de alcool. Acum, la trei luni de la pierderea lui, Iancu Sterp, cel care i-a construit casa împreună cu familia sa, le-a dezvăluit fanilor cum arată locuința.

După moartea lui Ion Șmecheru, Culiță Sterp spunea că locuința va rămâne familiei ciobanului: „Casa o să le rămână fraților lui și nepoților’.

Acum, însă, Iancu Sterp, fratele cântărețului, a spus altceva. Artistul a luat o decizie radicală la trei luni de la moartea lui Ion Șmecheru, constatând că nimeni nu locuiește în casa respectivă. Considerând că e păcat ca o asemenea locuință, complet utilată, să stea încuiată, fratele lui Culiță Sterp vrea ca în viitorul apropiat să găsească o familie nevoiașă care să stea în ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata