Cum arată casa pentru care Liviu Vârciu a cheltuit sute de mii de euro

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară.

Celebrul cântăreț si actor este un bărbat împlinit, cu o familie minunată, care a reușit să-și îndeplinească și una dintre cele mai mari dorințe: aceea de a avea o casă, de care este foarte mândru.

Liviu Vârciu, imagini cu casa visurilor sale

Liviu Vârciu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul artist are trei copii frumoși, o femeie minunată lângă el și se poate declarat un bărbat împlinit. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și poate spune că are tot ce își dorește.

Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost să aibă propria lui casă, lucru pe care l-a și reușit. După patru ani de muncă, în sfârșit a finalizat lucrările și se poate lăuda cu o vilă pe cinste. A făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat.

Citește și:

De curând, vedeta de la Antena 1 a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa.

Casa este cu adevărat una extrem de reușită și se vede că a investit mult în ea. Are cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac, iar la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la televizor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata