Cum arată fața Danielei Crudu la aproape două săptămâni de când a fost bătută

Daniela Crudu se recuperează, în urma episodului traumatizant de la începutul acestei luni, atunci când iubitul croat a bătut-o până a băgat-o în spital.

Bruneta încearcă să își revină și să se răsfețe cât poate de mult în această perioadă, mai ales că a fost supusă la mai multe traumatisme, printre care un traumatism cramio-facial și fractură de piramidă nazală.

Cruduța a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini de la salonul de înfrumusețare pe care obișnuiește să îl frecventeze și câteva din terapiile la care s-a supus. Printre acestea, o terapie cu ace, menită să îi revitalizeze tonusul pielii.


Apreciază și distribuie !

Una peste alta, fosta asistentă TV pare că se recuperează de la o zi la alta, ba chiar începe să îi revină și zâmbetul pe buze, semn că se străduiește să depășească episodul violent.

Lumea showbiz-ului a fost șocată de ce i s-a întâmplat vedetei de televiziune și nici fanilor nu le-a venit să creadă să simpatica fostă asistentă a fost agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

Imediat după ce incidentul a ajuns în primele pagini ale presei, Daniela Crudu și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare. Câteva zile mai târziu, le-a activat din nou și pare că se simte mult mai bine, mai ales că are susținerea familiei și a fanilor care i-au trimis mii de mesaje de încurajare.