Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

Cum arata Gabriela Cristea la inceputul carierei in televiziune: „La fiecare emisiune ma machiam singura”

0 1.481

Ti se pare ca o stii pe Gabriela Cristea dintotdeauna? Ei bine, frumoasa vedeta a debutat in televiziune in anul 1994, asa ca… cel mai probabil nu te inseli! De atunci, o prezenta constanta pe micile ecrane, Gabriela Cristea a stiut intotdeauna sa ne uimeasca. In urma cu 25 de ani, Gabriela Cristea isi incepea cariera in televiziune ca prezentator al concursului „Eurovision”.

Apoi, timp de doi ani, pana in februarea 1996, Gabriela Cristea a prezentat mai multe emisiuni de divertisment, dintre care si un matinal. „Imi purtam parul tuns mai scurt. Era vopsit un saten ciocolatiu. Pe atunci, nu exista make-up specializat la televiziune. La fiecare emisiune ma machiam singura si imi luam hainele din garderoba personala”, marturisea Gabriela Cristea despre acea vreme, in urma cu cativa ani.
Cum arata Gabriela Cristea la inceputul carierei in televiziune: "La fiecare emisiune ma machiam singura" 1

Cu ceva experienta in spate, a lucrat la un post de televiziune ca PR Manager si ca prezentator pana in iulie 2000. Apoi, pana in 2005, frumoasa vedeta a prezentat stiri sportive si a fost co-prezentator la un matinal.

Gabriela Cristea a devenit celebra prin prisma emisiunii „Nora pentru mama” si a continuat sa-si uimeasca admiratorii cu aparitiile spectaculoase la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”. Acum, Gabriela Cristea se ocupa de cresterea celor doua fetite pe care le are impreuna cu Tavi Clonda, Victoria si Iris.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata