Cum arată gemenele Danei Budeanu. Creatoarea de modă a postat o fotografie cu fiicele ei

0

Internauții au vrut mereu să vadă cum arată gemenele Danei Budeanu. Celebra creatoare de modă nu obișnuiește să își expună viață privată, fiind o persoană mai discretă. Ajunsa la o vârstă respectabilă, vedeta a învățat cum să țină departe de ochii curioșilor anumite aspecte.

După ce a ajuns celebră datorita sincerității sale și a modului tăios în care spune lucrurilor pe nume, Dana Budeanu a fost implicata de-a lungul timpului în mai multe scandaluri.

Cum arată gemenele Danei Budeanu
Vedeta a postat o imagine pe Instagram în care urmăritorii săi au putut să vadă cum arată fetițele sale. Dana Budeanu a fost căsătorită cu omul de afaceri Radu Budeanu. Cei doi s-au căsătorit pe când designer-ul avea doar 22 de ani, iar soțul ei 21.
Cu toate că mariajul lor nu a durat, aceștia au două fete pe Dana şi pe Maria Budeanu. Vedeta a rămas în relații bune cu fostul soț, iar faptul că s-a ajuns la divorț a fost un lucru salvator pentru ea și pentru copii, potrivit celor spuse chiar de ea.

Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.
În imaginea postată pe Instagram, creatoarea de modă le-a surprins pe cele două fetițe într-un muzeu și chiar dacă nu li se văd fețele, micuțele apar îmbrăcate la fel, cu rucsace în spate și părul cârlionțat, uitându-se la opera “Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci.

Celebra creatoare de modă a postat, în luna mai a acestui an, un text extrem de emoționant pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei. Designerul a evidențiat faptul că familia sa a fost extrem de discriminată în vremea comunismului.

dana budeanu copii 804x1200 1

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide