Cum arată Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Manelista! Fanii au crezut că nu văd bine: „Mi s-a făcut pielea de găină”


Internauții au avut parte de un șoc când au văzut asemănarea izbitoare dintre Mariana și Denisa Răducu.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe de manele din România. Din nefericire, a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă la vârsta de numai 27 de ani. După lupte nenumărate organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma ei au rămas multe lacrimi amare, suspine și păreri de rău. Părinții artistei au fost pur și simplu îngenuncheați de moartea fiicei lor, iar rănile nu s-au vindecat nici astăzi, la cinci ani de cânt a trecut la cele sfinte.

Pe platforma TikTok, o tânără pe nume Mariana i-a speriat pe internauți, care pur și simplu au crezut prima oară că nu văd bine. Fata este parcă sosia Denisei Răducu, asemănarea fiind pur și simplu izbitoare.

Screenshot 20220202 185456 Facebook

„ Tu nu cumva ești copila Denisei?”
Sora, fiica sau pur și simplu o rudă, asta se întreabă toți cei care au intrat pe pagina de TikTok a Marinei. Tânăra și Denisa sunt parcă trase la indigo și au mai multe trăsături care pur si simplu trădează asemănarea. Fata a primit o avalanșă de mesaje în secțiunea de comentarii de la fanii artistei.

„Doamne, am crezut că e Denisa”, „Dacă te-ar vedea mama ei…”, „Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut-o”, „Tu nu cumva ești copila Denisei?”, „S-a născut Denisa a doua oară”, „M-am speriat la început”, „Dacă te-ar vedea mama Denisei sigur ar fi cea mai fericită mamă din lume”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Denisa Răducu ar fi avut acum 32 de ani

Ziua de naștere a artistei este pe 13 decembrie, iar dacă în mod normal ar fi fost motiv de sărbătoare, de când a murit această zi este una extrem de dureroasă pentru membrii familiei sale, dar și pentru prieteni.

” Surioară azi 13 Decembrie făceai 32 de ani ar din păcate acum sărbătorești sus cu îngerii Chipul tau blând a rămas în imaginea mea.Te-ai retras in lumea celor drepți si buni, suflet bun ce ai fost

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre.

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. ”, este mesajul scris de o prietenă apropiată a Denisei.

Screenshot 20220202 185716 Facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata