Cum arata sotia lui Florin Busuioc! Liliana este actrita si i-a daruit doua fete prezentatorului de la Pro TV

Florin Busuioc este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din showbizul romanesc si atrage atentia cu fiecare aparitie pe care o are in cadrul Stirilor Pro TV, unde aduce cele mai noi vesti despre vreme. Si asta se intampla datorita sacourilor sau a costumelor viu colorate pe care le imbraca. Mereu discret cu viata privata, Busu, asa cum ii spun apropiatii, este un barbat implinit alaturi de cele trei minuni pe care le are acasa: Liliana Busuioc si cele doua fiice.

Florin Busuioc s-a recasatorit in urma cu multi ani cu una dintre fostele sale studente, care i-a daruit doua fete superbe: Natalie, care are 14 ani si Catinca, in varsta de 9 ani. Potrivit site-urilor de specialitate, actrita Liliana Busuioc a jucat intr-un singur film. Este vorba despre scurt metrajul “Fantana fermecata”, filmat in 2014, in care sotia lui Florin Busuioc joaca un rol secundar.


Apreciază și distribuie !

“Mi-a fost studenta, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la inceput. Mi se parea ciudat sa-i fiu profesor si am plecat din scoala. N-am putut continua si m-am carat, ca sa zic asa. Noi am avut o poveste din doua bucati cumva. Am avut o perioada la inceput mai pasionala, plina de furtuna, dar am stabilit ca nu prea merge, prea suntem vulcanici amandoi si ne-am despartit o vreme. Vreo opt-zece ani. Dupa aceea ne-am reintalnit si gata, s-a refacut legatura.

Am timp liber. In primul rand, uite, o chestie simpla. Le-am luat pian si fac amandoua o ora pe saptamana, atat, nu mai mult. Mi s-a parut foarte important sa aiba acces la un alt univers sonor decat nenorocirea asta ce se poate auzi peste tot. Si uite ca am reusit pentru ca acum, cu foarte multa placere, fetele asculta si Bach si AC/DC si Arctic Monkeys si Chilian.”, a declarat Florin Busuioc in cadrul unui interviu acordat in urma cu un an jurnalistilor de la Adevarul.

In varsta de 56 de ani, Busu a fost casatorit prima data cu Marieta, o asistenta medicala din Targul Mures. In anul in care au devenit sot si sotie, respectiv 1991, si-au cunoscut si primul copil, care a primit numele prezentatorului. Florin Busuioc Jr. are 27 de ani, iar ultima data si-a vazut tatal pe cand avea 17 ani, potrivit unica.ro.