Cum arătau Alina Eremia și fratele său, Mircea, când erau copii

Toată lumea îi cunoaște pe Alina și Mircea Eremia, doi artiști care se bucură de un succes impresionat în industria muzicală din România. Cei doi au cucerit inimile fanilor nu doar cu piesele muzicale, ci și cu modul în care arată. Mereu atenți la imaginea lor, cei doi nu trec niciodată neobservați, dar puțini știu cum arătau aceștia când erau copii.

Mircea Eremia a postat pe contul său de Instagram o imagine de când el și sora sa, Alina, erau mici, iar în descrierea imaginii, artistul a scris amuzat: „Nu m-am putut abține sa nu postez poza asta!”.

Cine sunt Alina Eremia și fratele ei, Mircea
Alina Eremia și fratele său mai mic, Mircea, au debutat în muzică la vârste fragede și au reușit, cu talent și multă muncă, să ajungă unii dintre cei mai cunoscuți și de succes artiști români. La 5 ani, Alina a reprezentat România la Eurovision Junior, unde s-a clasat pe locul 5 cu piesa „Țurai”. La 15 ani, a început să colaboreze cu echipa Disney Chanel, dar a cucerit cu adevărat publicul în 2011, atunci când a intrepretat rolul Ioanei, în serialul „Pariu cu viața”.


Apreciază și distribuie !

Cântăreața a făcut parte din trupa LaLa Band, alături de o parte dintre colegii săi din serial, iar împreună au avut turnee prin toată țara. După acest proiect, Alina a urmat o carieră solo, iar multe dintre piesele ei au urcat rapid în topurile muzicale. Pe lângă cariera muzicală, artista a avut întotdeauna grijă de imaginea sa. De-a lungul timpului, aceasta și-a impresionat fanii cu aparițiile ei glam, devenind astfel un fashion icon.

Mircea Eremia i-a călcat pe urme Alinei, pe care o și consideră mentorul său, și a urcat pe scena Eurovision Junior, dar nu singur, ci cu trupa 4 Kids, alături de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle şi Bogdan Bidască. Aceștia au obţinut locul 10 la ediţia din anul 2007. Dar prima lui apariție în lumina reflectoarelor a fost la Tip Top Minitop.

A apărut apoi și în alte emisiuni pentru copii, cum ar fi „Numai cu acordul minorilor”, unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci şi cu alte vedete LaLa Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana şi Gabi. Deși o vreme nu a fost prezent în showbizz-ul românesc, Mircea a revenit în 2015 cu piesa „Ilegal”, o colaborare alături de sora sa. De atunci, el a mai lansat piese care arată că tânărul este cel puțin la fel de talentat ca Alina.