Cum făceau amor Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Era sau nu o problemă înălțimea divei?–-citeste in comenariu

Prezentatorul TV emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” (Dani Oțil) și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de 6 ani, trăind o poveste de dragoste intensă și plină de năbădăi. Din păcate, relația lor s-a terminat în 2014. Abia acum ies la iveală amănunte picante despre cum decurgeau partidele de amor dintre cei doi. Toată lumea se întreabă dacă era sau nu o problem înălțimea divei.

Cum făceau amor Mihaela Rădulescu și Dani Oțil
Cum făceau amor Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Din cauza diferenței de vârstă, povestea de iubire dintre cei doi a fost aspru comentată la acea vreme. Însă, nici Dani Oțil și nici Mihaela Rădulescu nu au plecat urechea la ce spuneau cârcotașii. Și-au văzut de treabă și au trăit împreună momente superbe, pe care vedetele și le amintesc și acum, după nouă ani de la despărțire.

Dani Oțil nu a uitat ușor legătura sexuală dinte el și diva de Monaco

Prezentatorul TV a povestit, cu ceva timp în urmă, despre partidele de dragoste dintre el și frumoasa diva. Nu a intrat în detalii intime, dar a divulgat un amănunt care contează și ne pune pe gânduri: deși Dani Oțil a ținut să specifice că există viață și după Mihaela Rădulescu, a recunoscut că nu a reușit să uite în totalitate legătura sexuală care i-a legat atât de puternic în toți anii pe care i-au trăit împreună.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșița, noi am avut multe episoade caudate. Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a mărturisit Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu a făcut amor într-o piscină

Nici Mihaela Rădulescu nu a ales să tacă când a trebuit să dezbată partidele de sex pe care le-a avut de-a lungul vieții. Diva a dezvăluit că a făcut amor și într-o piscină.

„Nu știu pe ce plajă de nudiști am fost, dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta.

Se uită diva la filme pentru adulți?

Atunci când a fost întrebată de jurnaliști dacă se uită la filme porno, diva de la Monaco a negat, iar Dani Oțil i-a susținut declarația: „Mihaela nu stă niciodată cu fața la televizor…” a afirmat prezentatorul TV.

Ce beneficii i-a adus lui Dani Oțil relația cu Mihaela Rădulescu

Prezentatorul TV a recunoscut că după ce s-a aflat de relația pe care o avea cu Mihaela Rădulescu, care la acea vreme se bucura de un succes enorm, a început să primească tot felul de oferte.

„Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile.”, a mărturisit Dani Oțil.

Lasă un comentariu