Cum s-au cuplat Andra și Cătălin Măruță, de fapt. Ambii erau „combinați” cu alte persoane celebre

0

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Recent, chiar, cei doi au sărbătorit 13 ani de căsătorie şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Relaţia celor doi a fost supusă multor teste de-a lungul anilor, însă, în ciuda momentelor grele prin care au trecut, dragostea lor a învins întotdeauna. Însă, care este, de fapt, povestea celor doi? Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță?

Sunt căsătoriți de 13 ani și formează un cuplu apreciat în showbizul românesc. Cântăreața Andra și prezentatorul TV Cătălin Măruță se iubesc la fel ca în prima zi și au împreună doi copii – Eva și David. Însă, cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi?

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță?

Prezentatorul TV s-a îndrăgostit instantaneu de vocea Andrei, atunci când a auzit-o pentru prima oară fredonând. De asemenea, Cătălin Măruță a fost absorbit și de frumusețea ei. Totuși, la momentul respectiv, artista nu părea foarte impresionată de el. Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2005, la TVR, la emisiunea pe care prezentatorul TV o modera. Atunci, Andra avea vârsta de 19 ani. A fost invitată în platou, a cântat live, iar Cătălin Măruță s-a îndrăgostit pe loc! La momentul respectiv, Andra nu era atrasă de el, deoarece purta plete, iar după ce s-a tuns, a început să îl remarce.

”Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, mărturisea Andra.

Cu cine forma o relație Cătălin Măruță înainte de căsnicia cu Andra?

Nu Andra Măruță a fost prima iubire a prezentatorului TV! Cătălin Măruță forma o relație, înainte de cântăreață, cu Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia. Cei doi lucrau împreună la TVR 2, la ”Tonomatul de pe doi”, producătoarea emisiunii fiind chiar partenera sa din acea vreme. La momentul respectiv, Cătălin și Iulia formau un cuplu deja de doi ani, însă s-au despărțit imediat ce acesta a apărut în videoclipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide