Cum să slăbești 4.5 kilograme într-o săptămână fără să te înfometezi

Există și metode de slăbit în mod sănătos, fără să te înfometezi. Totul ține de ambiție, de disciplina și de dieta pe care alegi sa o urmezi. Deși  multe diete nu dau rezultate, această chiar dă roade. Te va ajuta să scapi de 4,5 kilograme într-o singură săptămână.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Înainte să te gândești la micul dejun trebuie să bei pe stomacul gol un pahar de apă rece cu sucul unei lămâi. Această metodă ajută la detoxifirea organismului și elimină toxinele din corp.

La o jumătate de oră după ce bei apă cu lămâie trebuie să iei micul dejun. Aici poți introduce fructele, dacă acestea sunt consumate dimineața zahărul pe care îl conțin va putea să se răspândească cum trebuie în corp. Poți să mănânci două portocale, două mere, un grapefruit, două pere. Poți mânca și o mână de migdale, alune sau nuci pentru micul dejun.


Apreciază și distribuie !

Prânz
Poți mânca o bucată de carne fiartă de vită sau de pui. Poți mânca și lapte bătut sau un iaurt pentru prânz. Trucul este să nu consumați pâine pe toată durata dietei. Pe lângă carne puteți adăuga și câteva legume pentru prânz.

Gustări
La câteva ore după ce ai mâncat masa de prânz, poți să iei niște gustări, cum ar fi o salată. În salată ai voie să adaugi o picătură de ulei de măsline și puțină sare.

Cină
Pentru cină mănânci două ouă fierte, salată verde sau salată de castraveți cu puțin ulei de măsline.

Partea cea mai grea este să nu mănânci după ora 6 seara. După ora 6 seara poți bea cel puțin un litru de ceai verde înainte să adormi, daca nu ai probleme cu somnul.