Cum ‘se apără’ bogaţii planetei de pandemia de coronavirus: ‘Se autoizolează în case de vacanţă pe insule sau în buncăre speciale’

Potrivit The Guardian, cei mai bogaţi oameni ai planetei se pregătesc de ce e mai rău, dar în stilul propriu. Nu iau cu asalt supermarket-urile şi farmaciile, ci se autoizolează în case vacanţă pe insule sau în buncăre speciale.

În ultimele saptamani s-au înregistrat extrem de multe cereri pentru închirierea de chartere şi personal medical specializat. Clinicile private au primit numeroase cereri din partea oamenilor cu bani pentru teste speciale care să depisteze coronavirusul.


Apreciază și distribuie !

”Am primit numeroase cereri din partea unor oameni foarte bogaţi care ne-au întrebat cât trebuie să plătească pentru teste private pentru coronavirus. Din păcate, nu am putut să facem nimic pentru că autorităţile au spus că toate teste trebuie făcute centralizat”, a declarat pentru The Guardian Mark Ali, directorul executiv al unei clinici private din Londra.

Acesta a mai spus că o parte dintre clienţii săi au cerut să primească vaccin împotriva coronavirusului, deşi comunitatea medicală internaţională crede că abia peste un an va fi gata un tratament. În loc de vaccin, clienţii clinicii au primit perfuzii şi vitamine cu minerale pentru întărirea sistemului imunitar.