Cuvintele pe care le-a spus Arnold Schwarzenegger când s-a trezit după operația la inimă, i-a lăsat mască pe medici

0 15

Cuvintele pe care le-a spus Arnold Schwarzenegger când s-a trezit după operația la inimă, i-a lăsat mască pe medici

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirugicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani.

El a rostit celebra replică din Terminator „M-am întors”⁣, a spus vineri purtătorul de cuvânt al vedetei, potrivit Reuters, scrie Agerpres.

Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter.

Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, „s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost „M-am întors””⁣⁣, a spus Ketchell.

Replica „M-am întors”⁣ este rostită de aproape toate personajele  pe care actorul le-a interpretat în cariera sa cinematografică.

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum ″Conan the Barbarian″⁣ sau ″⁣Commando″⁣.

A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

Sursa: Agerpres

Citește și: 

Avertisment pentru Guvern: Elevii au nevoie urgentă de protecție în școli

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.