Dana Budeanu le atacă dur pe mămici cu privire la felul în care mănâncă

Controversata Dana Budeanu nu se potolește și le atacă dur pe mămici, referindu-se la felul în care mănâncă ele și copiii lor. Potrivit acesteia, foarte multe mămici sunt practic necivilizate atunci când servesc masa. Totodată, ele nici nu știu să-și educe copiii în privința acestui aspect.

Autointitulata stilistă a vedetelor Dana Budeanu a realizat un nou vlog în care, de data aceasta, atacă dur mămicile. Vedeta a vorbit despre modul în care oamenii servesc masa, spunând că ar trebui să fim stilați și în acest context. La un moment dat a făcut referire la modul în care majoritatea mamelor obișnuiesc să servească masă.

Dana Budeanu le atacă dur pe mămici după felul în care mănâncă
Dana Budeanu a fost reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe motiv că încurajează violența domestică. Însă acest lucru nu a oprit-o din a își exprimă părerile controversate (să nu folosim cuvinte urâte) pe YouTube. Mai mult, acum a găsit să se lege de femeile care nu își cresc corect copiii. Ea consideră că marea majoritate a mamelor își îndoapă odraslele cu mâncare și îi învață cu un stil de viață care nu este sănătos.

Dacă nu vrea să învețe cu furculița, cu lingurița și cu cuțitul, nu îi mai dai să mănânce. Când copilul ajunge la un anișor, când ține singurel tacâmurile în mâna, îl încurajezi să mănânce singur. Nu-i pui copilului ciorbă până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți să mănânce că un porc, cum mâncați și voi astăzi, ca niște scroafe”, a spus Dana Budeanu.

Vedeta și-a continuat tirada punctând asupra lipsei bunelor maniere. Dana Budeanu consideră că nu este o scuză că mămicile nu au primit acest tip de educație în familie. Din contra, ar trebui să insiste asupra acestor reguli pentru a-și educa odraslele.

Dacă vreți să învățați copilul să fie civilizat, nu contează că voi n-ați crescut așa, începeți prin a pune copilul la masă. Puteți să învățați să stați la masă frumos, deodată cu copilul. N-ai cum să ai Gucci și tu să mănânci din casoleta de plastic de la magazin. Pe copil nu mai poți să-l pui la masă în momentul în care tu mănânci din casoleta”, a mai spus Dana Budeanu.

L-a luat la rost și pe vedetele infectate cu COVID
Într-un alt vlog, Dana Budeanu le-a atacat și pe vedetele autohtone care au declarat public că au fost diagnosticate cu COVID-19. În stilul caracteristic, aceasta a făcut o serie de comentarii tăioase la adresa unora din cele mai cunoscute celebrități din țara noastră. Stilista le considera pe acestea „gunoaie” și crede că prin cele spuse la televizor au stârnit panica în societate.

Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această «boală». Că să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete. (…) Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul”, a mai spus Dana.

Așadar, Dana Budeanu are într-un fel dreptate când le atacă dur pe mămici cu privire la felul în care mânâncă ele, dar mai ales cum îi educă pe copii în acest sens. Doar că termenii în care o face sunt exagerați…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata