Acasă Politică Dăncilă, despre întâlnirea cu Ambasadorul SUA, Hans Klemm: „România să devină producător...

Dăncilă, despre întâlnirea cu Ambasadorul SUA, Hans Klemm: „România să devină producător de armament pentru întreaga zonă”

1
DISTRIBUIȚI

Dăncilă, despre întâlnirea cu Ambasadorul SUA, Hans Klemm: „România să devină producător de armament pentru întreaga zonă”

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.

Aceasta este prima întâlnire dintr-o serie de discuţii pe care premierul Viorica Dăncilă le va avea cu reprezentanţii ambasadelor străine în România.

„Am terminat întâlnirea, am ridicat probleme care vizează România. Am vorbit despre România și cum poate să devină membru OCDE, despre investitorii americani în România, despre vize, despre menținerea procentului de 2% pentru apărare, Romania să devină producător de armament pentru întreaga zonă”, a declarat premierul Dăncilă.

Citește și: Tăriceanu crede că România are cea mai excesivă reglementare privind abuzul în serviciu: „trebuie găsită o cale de mijloc”

Întrebată despre condamnarea lui Darius Vâlcov, în prima instanță, la 8 ani de închisoare cu executare, premierul a declarat că acesta va rămâne în guvern până la o decizie definitivă a instanței:

„Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-o situație dificilă. Cetățenii au dreptul la prezumția de nevinovăție până la o condamnare definitivă. Am votat o directivă europeană care susține prezumția de nevinovăție. Abordarea mea v-a fi alta când va fi o hotărâre definitivă”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Citește și:

Teodorovici s-a răzgândit în privința impozitării BOR. Cum vrea să gestioneze problema

loading...