Dani Mocanu își deschide complex de vile extra luxoase! Se ocupă de tot din arestul la domiciliu–-citeste in comentariu

Dani Mocanu, cunoscut pentru cariera sa muzicală în lumea manelelor, demonstrează încă o dată că determinarea și pasiunea nu cunosc limite. Aflat în arest la domiciliu, artistul a dezvăluit că își deschide un complex de vile extra luxoase.

Colaj Dani Mocanu

Dani Mocanu a anunțat că își deschide un complex de vile

Facebook- Dani Mocanu

  • Dani Mocanu a anunțat că își deschide un complex de vile
  • Artistul se ocupă de tot chiar din arestul la domiciliu

Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară, și-a dezvăluit ultima investiție și anume un complex impresionant de vile extra luxoase, amplasat în cel mai exclusivist cartier din Ștefănești, Argeș.

Dani Mocanu a anunțat că își deschide un complex de vile

Construcția acestui complex de vile a fost demarată în anul 2021 și s-a încheiat recent. Fiecare locuință dispune de un teren mare, de aproximativ 350 de metri pătrați, oferind astfel proprietarilor săi un spațiu generos.

Dani Mocanu, aflat în prezent sub arest la domiciliu, a reușit să coordoneze acest proiect amplu din confortul propriului său cămin. Iată că artistul a demonstrat că nu există obstacol care să-i stea în cale atunci când își dorește ceva cu adevărat.

„Cel mai luxos cartier din Ștefănești, Argeș. Construcții începute în anul 2021 și de curând finalizate. Vorbim despre vile extra luxoase, cu un teren de circa 350 de metri pătrați pentru fiecare”, a mărturisit Dani Mocanu.

Ce vrea să facă artistul după ce iese din arestul la domiciliu

Dani Mocanu a dezvăluit cu entuziasm ce planuri are după ce va fi eliberat din arestul la domiciliu. Artistul controversat a fost întrebat care este primul lucru pe care îl va face atunci când va ieși din casă, iar răspunsul său a fost unul cu adevărat emoționant.

„Primul lucru… atunci când voi ieși îmi voi lua copiii și voi pleca în vacanță, pentru că le-am promis de multe ori. Ei sunt mici și nu înțeleg situația. Mereu îmi spun să mergem în parc”, a spus cântărețul de manele.

Cântărețul a mărturisit că primul lucru pe care îl va face după ce va fi eliberat din arestul la domiciliu este să-și ia copiii și să plece într-o vacanță de neuitat.

„Da, nu pot spune că a fost o perioadă frumoasă, o perioadă ușoară. A fost și este în continuare o perioadă grea, o perioadă dificilă. Sunt obișnuit de mic să merg în stânga și în dreapta și să stau non-stop plecat. Am fost obligat de situație să fiu închis între patru pereți, chiar dacă sunt la domiciliu. Nu este ca la pușcărie, dar totuși este greu”, a spus artistul.

Lasă un comentariu