De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta: „Vin mulţi să-şi facă poze”

Culiță Sterp și fratele lui, Iancu Sterp, sunt cunoscuți publicului larg.

Însă, datorită felului ei de-a fi, n-a durat mult până ca Mama Geta să fie și ea îndrăgită pe foarte mulți oameni.

Recent, aceasta a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, a decis ca pe unul dintre pereții casei să se afle o pictură, iar protagoniștii sunt chiar cei doi fii ai ei.

Culiță Sterp și Iancu Sterp sunt îndrăgiți de foarte multă lume, însă același lucru se poate spune și despre mama lor. Mama Geta se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, doar pe Instagram având peste 90 de mii de urmăritori. Ei bine, recent aceasta a povestit de ce casa lui Culiță Sterp a devenit un fel de atracție turistică.

Mama Geta a povestit că, în urmă cu patru ani, când Culiță Sterp s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua, ei i-a venit ideea să picteze pe unul dintre pereții casei un cioban cu mioare, având în vedere că din creșterea animalelor își duc traiul. Totuși, după mai multe discuții, s-a decis ca protagoniștii picturii să fie chiar Culiță Sterp și Iancu Sterp.

Mama Geta n-a intenționat ca protagoniștii picturii de pe peretele casei să fie chiar Culiță Sterp și Iancu Sterp, însă cei doi și-au dorit acest lucru.

„Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul. Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer.

Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.

Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat’, a mărturisit mama Geta, pentru playtech.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata