De ce boală ar suferi Vladimir Putin. Un fost ofițer de informații militare: Suferă de o boală în fază terminală

Un fost ofițer de informații militare, angajat al Pentagonului, susține că președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer în fază terminală.

Conform fostului ofițer de informaţii militare, președintele rus ar suferi de cancer de colon în fază terminală, un cancer

foarte agresiv, care se poate vindeca doar când este depistat în stadii incipiente.

Potrivit analizei angajatului Pentagonului, citat de The Daily Star, boala i se citeşte pe chip: are o faţă tumefiată, conform The Daily Star.

Chipul liderului de la Kremlin ar putea arăta așa în urma rezultatul cu steroizi sau al chimioterapiei.

Sursa menționată mai sus a explicat că acest fața încremenită a lui Vladimir Putin poate fi şi rezultatul durerilor atroce prin care ar trece preşedintele în vârstă de 69 de ani.

Colaboratorul Pentagonului a mai spus că liderul de la Kremlin a prezentat în ultima perioadă un comportament bizar, o

distanţă considerabilă pe care a luat-o şi faţă de apropiaţii săi şi cumva datele acestea şi aspectul său fizic le-ar da

de înţeles specialiştilor că ipoteza unei boli ar fi perfect întemeiată.

Programul ciudat al lui Vladimir Putin. Motivul pentru care, de ani de zile, se culcă extrem de târziu

Jurnalistul britanic Ben Judah și-a petrecut trei ani din viață pentru a strânge cât mai multe informații despre Vladimir

Putin.În anul 2014, acesta a făcut publice o serie de detalii referitoare la obiceiurile liderului rus în cartea

intitulată ”Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin”.

Conform acestuia, președintele Federației ruse are ca obicei să se trezească târziu diminețile, iar micul-dejun îl servește în jurul orei 12:00. De cele mai multe ori servește o omletă sau un bol cu terci, câteva ouă de prepeliță, dar și să suc de fructe. Iar, conform jurnalistului Ben Judah, ingredientele nu sunt alese la întâmplare, ci provin chiar de pe terenurile agricole ale Patriarhului Kirill, liderul religios al Rusiei.

După ce servește masa, Putin obișnuiește să bea cafea. Mai apoi, face exerciții fizice și înoată timp de două ore, ca la final să facă și gimnastică.

Președintele rus preferă să lucreze abia după-amiază, iar primul lucru pe care îl are pe lista de activități fiind citirea notelor informative. Acestea includ rapoarte despre informațiile interne și afaceri externe, precum și clipuri din presa rusă și mass-media internațională.

Când are deplasări în afara Rusiei, lucrurile devin mai complicate pentru staff-ul lui Putin. Oriunde ar fi cazat, totul este înlocuit, fie că este vorba despre cearșafuri, articole de toaletă, dar și boluri cu fructe. Totodată, liderul rus nu acceptă niciodată mâncare de la o gazdă care nu a fost autorizată mai întâi de Kremlin.

„Țarul de la Kremlin” nu consumă băuturi alcoolice, dar preferă înghețata cu fistic atunci când are poftă de ceva dulce.

Mai mult, Vladimir Putin este și iubitor de animale. Liderul de la Kremlin deține un labrador negru în vârstă de 15 ani pe nume Konni, un Akita Inu pe nume Yume și un câine Karakachan pe nume Buffy.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata