De ce desființează Dan Bittman restricțiile din România?! Am aflat câți bani a pierdut cântărețul în pandemie

0
Dan Bittman este unul dintre cei mai vizibili contestatari ai măsurilor de restricție impuse de guvern în aceste momente, artistul fiind deranjat de campania de vaccinare, de certificatul verde, de restricțiile impuse și, în general, de toate măsurile luate pentru a frâna creșterea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus.

Cu toate acestea, reacția lui Dan Bittman la adresa restricțiilor poate fi, pe alocuri, înțeleasă. Nu de altceva, dar artistul a pierdut, la propriu, o adevărată avere din cauza restricțiilor generate de pandemia de coronavirus.

Dan Bittman, pierderi financiare uriașe

Abonat ani la rândul la cântările plătite generos de autoritățile publice locale, cu zeci de concerte și încasări pe măsură, Dan Bittman s-a văzut, odată cu debutul pandemiei de coronavirus, pus într-o situație în care nu a mai fost niciodată: să înregistreze pierderi financiare uriașe, pe toate palierele de business.

Mai exact, cele trei firme ale lui Dan Bittman, cu activități în zona de creație și interpretare artistică sau în cele sportive, recreative și distractive, au înregistrat, conform bilanțurilor depuse la ANAF și consultate în exclusivitate de FANATIK, pierderi uriașe în anul 2020, lucru care, probabil, se va repeta și în 2021.

De altfel, chiar dacă are afaceri diversificate – Dan Bittman fiind, pe lângă un solist de excepție, și un investitor într-un parc de distracții deschisă pe balta Sulimanu din localitatea Sărulești – toate se învârt în zona recreativă. Iar cu toate restricțiile de circulație și cu activitățile concertistice suspendate, toate afacerile artistului au fost puse, practic, la pământ.

Câți bani a pierdut, în 2020, Dan Bittman

Conform bilanțurilor fiscale depuse și consultate de FANATIK, afacerile lui Dan Bittman au înregistrat cele mai mari pierderi de la deschiderea lor, situația financiară a afacerilor cântărețului fiind una delicată.

Astfel, afacerea din Călărași, acolo unde Dan Bittman, pe lângă o baltă de pescuit, a deschis un parc de distracții a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de 192.563 de lei, cu 11% mai puțin ca în anul anterior, bifând însă o pierdere de 149.163 lei, cu 132% mai mult decât în 2019.

Dramatică însă pare să fie situația firmei Danutz SRL, afacere care a înregistrat un record negativ la toate capitolele. Astfel, cifra de afaceri a firmei care are ca activități de creație și interpretare artistică a fost de doar 2.654 de lei, după ce în 2019 a avut 158.646 de lei.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide