De ce George Burcea a lipsit de la ziua fiicei sale, Ella? Mesajul emoționant pe care actorul l-a postat pe Instagram

0

Distracție și voie bună în casa Andreei Bălan. Vedeta a organizat o petrecere fastuasă în cinstea fiicei sale, Ella, care a împlinit 5 ani. La petrecere nu a fost prezent tatăl micuției, George Burcea.

Andreea Bălan s-a pregătit cu mare fast pentru petrecerea aniversară a Ellei. Micuța a împlinit cinci ani, iar pentru că vremea capricioasă le-a bus bețe în roate și nu au putut organiza petrecerea în aer liber, artista a decis să-i pregătească fiicei sale o petrece chiar la ele acasă, unde au invitat cei mai apropiați prieteni.

La aniversarea Ellei nu a fost prezent tatăl ei, George Burcea, însă actorul a ținut să-i transmită un mesaj de zile mari în mediul online.

Andreea a optat și pentru câteva programe de divertisment dedicate copiilor. Aceștia s-au distrat pe cinste împreună cu animatorii, care i-au provocat la diferite joculețe.

Invitații au fost pe măsură, de la petrecerea micuței nu a lipsit nașul ei, Aurelian Temișan, precum nici Amna și Petrișor, dansatorul din baletul Andreei Bălan.

George Burcea nu a fost prezent la petrecerea fiicei sal, însă actorul a ținut să-i transmită un mesaj de zile mari Ellei

De ce George Burcea nu a fost prezent la ziua fiicei lui, Ella?

Andreea Bălan a organizat în mare detaliu petrecere Ellei, care a împlinit frumoasa vârstă de cinci ani. Artista a ales și o tematică pentru frumosul eveniment, astfel unicornii, fluturii și curcubeiele nu au lipisit de la aniversarea micuței.

Masa festivă a fost aranjată în detaliu în concordanță cu tematica, iar tortul a fost surpriza serii.

Ce mesaj i-a transmis George Burcea fiicei lui de ziua de naștere

Nu mai este o surpriză că George Burcea nu a fost prezent la ziua fiicei lui. Chiar dacă nu a fost alături de ea, actorul și-a luat rolul de tată în serios și i-a transmis Ellei un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide