Decizia luată de Marcela Fota la un an de la moartea soțului: „Nu vreau să…”

Anul trecut, în a treia zi de Crăciun, Marcela Fota a rămas văduvă, la aproape un an de la nuntă.

Soțul artistei de muzică populară a murit în timp ce se afla la coadă la plata unor taxe, iar medicii sosiți de urgență nu l-au mai putut salva.

Marcela Fota își plânge încă bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică.

Marcela Fota este în doliu și, cu sufletul frânt de durere, l-a asigurat pe fiul său de 12 ani că nu va avea niciodată un alt tată. Artista de muzică populară nici nu vrea să audă de un alt bărbat în viața ei și spune că nu se va mai căsători vreodată.

„Asa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericita ca am reușit sa ma bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit sa învăț ca nu e nimic veșnic.

Reușesc să zâmbesc pentru ca soțul meu îmi spunea mereu ca atunci când eu sunt supărată casa noastră este trista. Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau sa l uit.

Nu există sa ma recăsătoresc cu un alt bărbat, nu exista alt tata pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multa și suficienta iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a declarat Marcela.

Marcela Fota a pierdut și un frate

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au trăit clipe pline de durere când au aflat că fratele lor s-a stins din viață. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata