Decizia radicală luată de Daniel Mihai, cocota masculină de la Insula Iubirii! –citeste in comentariu

Redactie

”Mi-a plăcut foarte mult experiența din primul sezon, a fost o expriență foarte interesantă și am rămas cu niște relații foarte bune cu băieții de acolo, cu echipa de producție, am vrut să revin. Eu nu m-am simțit așa bine în aceste sezon, sezonul 7, nu m-am identificat cu unele persoane de acolo și nu mi-a plăcut neapărat”, a spus Daniel în exclusivitate.

Tânărul susține că din punctul său de vedere sezonul 7 de la Insula Iubirii a fost unul în care cuplurile au venit mai mult pentru a se vedea la televizor decât pentru a-și testa relația, așa cum ar trebui de fapt. El mărturisește că s-a ajuns și la niște certuri în care a fost implicat pe insulă fără să vrea, fapt ce l-a cam deranjat din acest punct de vedere.

”Din punct de vedere ca și lecție pentru mine, eu consider sunt un om care își pune sufletul pe tavă și vrea să ofere foarte mult pentru cei din jur, sezonul ăsta a fost din punctul meu de vedere un sezon în care cuplurile au venit să apară la televizor, nu știu dacă au venit cu adevărat să testeze ceva și la un moment dat au izbucnit așa niște conflicte și am căzut în niște certuri în care locul meu nu era acolo”, a mai zis el.

Daniel Mihai a decis să revină în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii” după ce a fost prezent și în sezonul anterior ca ispită. Tânărul a povestit că a ales să participe din nou la show pentru că a considerat că este o oportunitate unică de a-și explora și mai mult latura sentimentală și de a cunoaște oameni noi.

Cu toate acestea, sezonul 7 nu a fost exact așa cum și-ar fi dorit Daniel, deoarece nu s-a regăsit în anumite persoane de pe insulă. Cu toate acestea, experiența trăită a fost cu siguranță una de neuitat.

Daniel Mihai vrea să plece la Miami!

Pe plan sentimental, Daniel Mihai a dezvăluit că experiența din Thailanda l-a schimbat și că a luat o decizie radicală pentru viitorul lui. Detaliile exacte privind această decizie nu au fost încă dezvăluite, lăsând astfel loc de mister și speculații.

Fanii emisiunii și urmăritorii lui Daniel Mihai sunt cu siguranță curioși să afle cum va evolua situația tânărului și ce rezervă viitorul pentru el în ceea ce privește dragostea și relațiile.

”Am avut gândul ăsta încă de prima dată când am fost la Miami, de acum patru ani, atunci am vrut să mă mut, dar n-am rămas din diferite motive și eu cu munca mergeam doar 3-4 luni pe an, de două ori pe an, iar acum am decis să mă mut acolo definitiv (…) Am stat să mă gândesc la chestia asta mai mult timp, dar decizia am luat-o cumva mai demult, mi-am dorit să fac asta, aici e foarte multă răutate, în România. Eu acum șase ani când am venit din Spania în România credeam că o să fie altfel, a fost mișto câțiva ani, dar ulterior mi-am dat seama că nu, dacă nu alegeam varianta de a mă muta la Miami, m-aș fi întors în Spania la Madrid, acolo unde este o parte din familia mea, adică oricum din România m-aș fi mutat”, ne-a mai spus el.

Lasă un comentariu