Decizie radicală luată de Elena Merișoreanu pe patul de spital: “M-am speriat tare”. Ce a făcut cu banii primiți

0
Cântăreața Elena Merișoreanu (72 ani) numără zilele până când va fi externată de medicii de la Spitalul Matei Balş din Capitală, acolo unde se află internată de mai bine de zece zile.

Diagnosticată cu COVID-19, interpreta de muzică populară le-a cerut ajutorul medicilor după ce, inițial, s-a tratat acasă pentru ceea ce considera o răceală mai puternică. În prezent, starea de sănătate a Elenei Merișoreanu este bună, iar artista ne-a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă.

Elena Merișoreanu așteaptă să fie externată

“Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații…  Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând. Nu am cuvinte să mulțumesc echipei medicale pentru cum se ocupă de pacienți. “, a spus Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Cântăreața a înapoiat banii luați pentru evenimente

Evoluția valului patru al pandemiei de coronavirus, în România, a determinat-o pe artistă să renunțe la evenimentele pe care le avea programate în perioada următoare.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide