Declarație șocantă a unei vedete ProTV. ”Omenirea trebuie ținută în botniță și în mănuși”

Declarație șocantă a unei vedete ProTV. ”Omenirea trebuie ținută în botniță și în mănuși”. Florin Călinescu și-a spus părerea pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei COVID-19. Acesta a avut o intervenție video pe pagina sa de Facebook de aproape 40 de minute, care a avut un succes răsunător. Nu mai puțin de 1,8 milioane de persoane l-au urmărit.

Vedeta ProTV consideră că toată această criză este una fabricată. El spune că a fost pusă la cale de marile puteri și că este vorba de fapt despre un război nevăzut, armele fiind de data aceasta virușii. Scopul este acela de manipulare a populației, în sensul dorit de cei care mânuiesc frânghiile puterii.

„Virusul are calm, are răbdare”

„Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator. Pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit. Și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut.

Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste. Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi. Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fizică. Sunt chestii necesare.

Dar ăsta este efectul urmărit și dorit. Vor să experimenteze și să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce, cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi, e un fleac”, consideră vedeta de la Pro TV.


Apreciază și distribuie !

„Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu?”

„Nu are nici o legătură. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă. Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii, ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu va întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia”, a mai spus actorul.

„Omenirea trebuie disciplinată”

„Experimentul, cred eu, iscant de acești cetățeni mondiali funncționează și vei vedea ce o să urmeze. Pentru că exercițiul iscat de acest virus va fi continuat, o dată la nu știm câți ani. Omenirea trebuie disciplinată, trebuie ținută în botniță și în mănuși… Nu mai scoți soldații, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeți că prețul petrolului este mai jos decât înainte de război și lucrurile așa vor funcționa de astăzi înainte.

Frica trebuie să păzească pepenii, care suntem noi. Iar alinirea României la dansul ăsta internațional funcționează. Încolonarea noastră la doi, trei metri pentru a merge să luăm bucățica aceea necesară a traiului veiții. Ăsta e scopul poveștii să vadă dacă frica funcționeză, și funcționează. Să vadă dacă oamenii pot fi disciplinați, deci adio libertate, liberalism, liberă circulație.

Doar dacă au ei nevoie să trimitem mână de lucru la cules de spaaranghel, acum e vremea sparganghelului, nu a căpșunilor. Și atunci trece și Germania, și Austria, și Spania peste orice penademie și noi înghesuim marfarele pe aeroporturi să trimitem oameni la muncă.

Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin, nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a mai spus Florin Călinescu.