Acasă Politică Deputatul PSD, Andreea Cosma a anunțat că fratele ei, Vlad Cosma, nu...

Deputatul PSD, Andreea Cosma a anunțat că fratele ei, Vlad Cosma, nu se va prezenta la audierile programate de DNA Ploiești

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD, Andreea Cosma a anunțat că fratele ei, Vlad Cosma, nu se va prezenta la audierile programate de DNA Ploiești

Fostul deputat Vlad Cosma, care a fost citat marți la sediul DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie în care are caliatea de martor, nu se va prezenta la audieri, el fiind plecat din ţară, a declarat sora sa, Andreea Cosma deputat PSD.

Sora acestuia a precizat că Vlad Cosma va fi audiat când se va întoarce sau prin videoconferință, scrie News.ro, citat de Digi24.

Fostul deputat Vlad Cosma, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma, care a fost citat la sediul DNA Ploieşti în calitate de martor într-un dosar, nu se va prezenta, a afirmat sora sa, deputatul PSD Andreea Cosma.

Aceasta a precizat că Vlad Cosma nu se află în ţară şi că se va prezenta în faţa procurorilor la data la care va reveni sau că va fi audiat prin „mijloace de comunicare la distanţă”.

Vlad Cosma era aşteptat să se prezinte, marţi, la DNA Ploieşti pentru a fi audiat ca martor într-un dosar. Informaţia a fost făcută publică de procurorul şef al DNA, Serviciul Teritorial Ploieşti, Lucian Onea, luni, într-o  conferinţă de presă. Acesta a precizat că Vlad Cosma a fost citat în calitate de martor.

Citește și: Dăncilă, despre întâlnirea cu Ambasadorul SUA, Hans Klemm: „România să devină producător de armament pentru întreaga zonă”

Procuroul Lucian Onea a precizat şi că nu a avut niciodată discuţii „personale” cu Vlad Cosma ori cu sora acestuia, deputatul Andreea Cosma şi că de fiecare dată când a a stat de vorbă cu cei doi acest lucru s-a întâmplat în sediul DNA Ploieşti.

„Nu am vorbit niciodată cu Vlad Cosma în afara instituţiei şi nu a vorbit niciodată nici cu Vlad Cosma nici cu Andreea Cosma la nici un telefon, nici pe WhatsApp” a spus şeful DNA Ploieşti, conform surselor citate.

Citește și:

Teodorovici s-a răzgândit în privința impozitării BOR. Cum vrea să gestioneze problema