Destăinuiri din intimitate. Victor Slav, declarații despre una dintre cele mai fierbinți partide de amor cu Bianca===citeste in comentariu

 

Bianca Drăgușanu (41 de ani) și Victor Slav (43 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. S-au iubit fără rețineri, și despre scenele lor de amor a vorbit chiar prezentatorul de televiziune.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu / foto: Social media
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu / foto: Social media

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, pe cei doi îi va lega întotdeauna minunea care le-a schimbat viața: fetița lor, Sofia Natalia, rodul iubirii lor. Victor și Bianca au devenit soț și soție în anul 2013, urmând ca după un an să divorțeze. Ulterior, și-au mai dat o șansă, când vedeta a rămas însărcinată și a născut-o pe cea mică în anul 2016.

Victor Slav: „Era într-o mașină mai mare”

În urmă cu mai mulți ani, Victor Slav povestea un episod din intimitatea lui cu a fostei sale soții. Ambii firi pasionale și ghidate de sentimente, nu au mai ținut cont de locul în care se aflau și au permis să dea frâu liber sentimentelor. S-au iubit cu patos, în mașină, acolo unde spațiul era mic.

„În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a mărturisit prezentatorul de televiziune acum câțiva ani, în cadrul unei emisiuni televizate.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre despărțirea de Victor Slav

Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor / foto: Social media

Chimia și atracția dintre ei nu putea fi trecută cu vedere. S-au iubit cu patos, până atunci când au considerat că povestea lor de dragoste a ajuns la final. De asemenea, vedeta a precizat și faptul că atunci când a rămas însărcinată cu Sofia, relația dintre ei nu era cea mai bună.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Lasă un comentariu