Detalii incredibile în cazul tinerei din Mehedinți care a fost incendiată de un criminal în serie! Agresorul este prieten cu tatăl victimei

În cadrul unei intervenții pentru un post de televiziune, tatăl fetei incendiate a declarat că se cunoștea cu agresorul și, mai mult decât atât, cei doi aveau o relație de prietenie.

Tatăl victimei de 17 ani care se zbate între viață și moarte după ce a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 90% din suprafața corpului spune că agresorul a hărțuit-o o perioadă de timp pe tânără pe Facebook.


Apreciază și distribuie !

„În general se comporta foarte bine, am fost prieten cu el, ne-am împrietenit. A venit pe la mine, l-am pus la masă, am mâncat”, a spus tatăl fetei pentru Digi24.

„Fiica mea are 17 ani, el are 46, vă gândiți și dumneavoastră că este ceva diferență. Și dacă ar fi avut relație, nu voiam eu să aibă relație”, a clarificat bărbatul atunci când a fost întrebat dacă între cei doi ar fi existat o relație.

„O tot suna pe fată. El a avut două conturi de Facebook și o suna pe fată. Mă suna fata: „Băi, tati, ce fac cu ăsta că uite, mă sună să mă duc la el și nu știu ce”. A mai fost altă chestie, că el a luat o mașină de la cineva și i-a luat ăla și mașina și nu știu ce. El a căutat să se răzbune pe fiica mea că l-a dus la Poliție”, a menționat tatăl fetei incendiate.