Diana Șoșoacă a primit un mesaj surprinzător de la unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți români: „Împotriva tuturor prietenilor mei…”

0

Diana Șoșoacă este susținută la funcția de președinte al României de Mihai Trăistariu. Artistul a făcut anunțul surprinzător pe rețelele de socializare.Diana Șoșoacă este susținută la funcție de președinte al României de un cunoscut artist

Senatoarea a văzut imediat acest mesaj și reacția ei nu a întârziat să apară. Iată care a fost conversația virtuală dintre cei doi.

Mihai Trăistariu a precizat că toți prietenii săi nu sunt de acord cu decizia lui de susținere a Dianei Șoșoacă, dar el nu le ia în considerare opinia.

Mai mult decâ atât, cântărețul a precizat că o va vota pe Diana Șoșoacă în funcție de lider al statului român. Artistul a precizat că singura salvare a țării este într-o persoană care „luptă pentru popor”.

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat !

România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook a senatoarei.

Ce răspuns a avut Diana Șoșoacă pentru Mihai Trăistariu

Cuvintele pe care le-a avut de spus Diana Șoșoacă despre afirmația lui Mihai Trăstariu au fost unele de apreciere. Totuși, ea a precizat că până la momentul alegerilor prezidențiale, trebuie să „ne unim” pentru ca putea salva țara.

De asemenea, senatoarea i-a transmis artistului că îl admiră.

„Vă mulțumesc din suflet! Până la președinție, aș vrea să ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă!”, a scris Diana Șoșoacă la postarea respectivă.

Diana Șoșoacă, una dintre cele mai controversate figuri din politica românească

Numele Dianei Șoșoacă este legat de numeroase scandaluri din țara noastră. Aceasta a participat la numeroase proteste împotriva vaccinării și a declarat în repetate rânduri că nu este de acord cu măsurile impuse de autorități.

Diana Șoșoacă chiar îi îndeamnă pe oameni să își trăiască viața liniștiți, ca înainte de pandemie, pentru că nu li se poate întâmpla nimic, nici în ceea ce privește sănătatea lor, dar nici din punct de vedere legal.

Astfel, senatoarea chiar spunea că oamenii legii care dau amenzi trebuie dați în judecată. „Umpleți-i de dosare penale pe toți”, îndemna aceasta.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide