Diva Vica Blochina stă în vacanță printre ruși, la 1000 de euro noaptea: „Unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe!” –citeste in comentariu

Redactie

Dansatoarea Vica Blochina, cunoscută anterior pentru relația sa cu fostul antrenor de fotbal Victor Pițurcă, a ales să se supună unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului. După aceasta, Vica Blochina a optat pentru o vacanță la un resort de lux din Antalya, unde tariful pentru cea mai accesibilă cameră pornește de la aproximativ 1.000 de euro pe noapte.

”După foarte mulți ani am ales să merg în Turcia la un resort, eu nu sunt adepta resorturilor, că aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt într-o locație pe care foarte multă lume a lăudat-o, aici găsești absolut tot ce ai nevoie”, a precizat Vica Blochina.

Vica Blochina este o personalitate cunoscută în România, fiind un model, prezentatoare TV și fostă concurentă în reality show-uri. Născută pe 18 iulie 1985 în București, ea și-a început cariera în modelling la o vârstă fragedă, atrăgând rapid atenția prin frumusețea sa și prezența scenă. A devenit cunoscută în special prin aparițiile în emisiuni de televiziune și reality show-uri, precum „Ferma Vedetelor” și „Asia Express”, unde a captat atenția publicului prin carisma și personalitatea sa puternică. De-a lungul timpului, Vica Blochina a fost subiectul multor controverse și discuții în mass-media, însă și-a păstrat popularitatea în rândul fanilor săi. Cu toate că a avut momente de succes în cariera sa, Vica Blochina a fost și criticată pentru unele decizii și apariții controversate, care au generat reacții mixte în societatea românească.

Lasă un comentariu