Doar cei mai inteligenți internauți au reușit să depisteze toate cele 3 diferențe din imagine în doar 5 secunde. Ai reușit?–vezi in comentariu

Test IQ de iluzie optică. Persoanele cu un IQ ridicat pot rezolva acest test de iluzie optică. Doar 1% dintre oameni pot identifica cele trei diferențe din imagine, în doar 5 secunde. Iluziile optice reprezintă o modalitate fascinantă de a-ți testa abilitățile de percepție vizuală. De asemenea, aceste exerciții sunt ideale pentru a scăpa de stres și pentru a te distra în timpul liber.

O excelentă metodă de a-ți antrena creierul

Este o excelentă modalitate de a-ți antrena creierul. Cu siguranță, ai încercat și tu măcar o dată să rezolvi un test IQ și iată unul care dă bătăi de cap multor persoane.

Cea mai interesantă parte a acestei provocări este că imaginile prezentate în fața cititorilor par aproape identice, iar identificarea diferențelor dintre ele nu este o sarcină ușoară. Diferențele dintre cele două imagini pot fi orice, de la poziția unui obiect până la culoarea obiectului.

Cititorii pot profita la maximum de această activitate prin exersarea regulată a provocărilor de detectare a diferențelor și prin îmbunătățirea concentrării și a capacității de atenție.

Depistează toate cele 3 diferențe în doar 5 secunde

În ilustrația împărtășită mai sus, cititorii pot vedea imagini cu un bătrân care merge cu un băț.

Cele două imagini par aproape identice la prima vedere. Cu toate acestea, dacă vă uitați cu atenție, puteți observa că există unele diferențe între cele două imagini. Provocarea pentru cititori este de a identifica cele trei diferențe dintre cele două imagini în 5 secunde.

Timpul tău începe acum!

Unele diferențe sunt ușor de observat, în timp ce altele sunt mai greu de identificat.

Rezultatul testului

Timpul tău a expirat! Dacă nu le-ați găsit, diferențele sunt următoarele:

Jagranjosh

Nu este nicio problemă dacă nu ați găsit diferențele în timp util. Studiile arată că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât tinzi să devii mai inteligent. Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinații specifice de culoare, lumină și modele pot păcăli creierul nostru să perceapă vizual ceva ce nu există.

Jocurile de depistare a diferențelor sunt o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile de observație și de a vă stimula abilitățile cognitive.

Testele de inteligență au apărut în urmă cu mai bine de 100 de ani, în Franța, pentru a stabili nivelul de pregătire al școlarilor. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100.

Lasă un comentariu