Doctorul Streinu Cercel ne dă o veste îngrozitoare! Câte luni vom sta închiși în case

Un al șaptelea deces cauzat de infamul Covid-19 a fost înregistrat în această zi pe teritoriul României iar managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” a declarat că trebuie să ne pregătim pentru o posibilă extindere a perioadei de izolare.

În acest context, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a precizat că trebuie să fim pregătiți să stăm izolați timp de două până la trei luni din cauza infamului Covid-19.


Apreciază și distribuie !

Avertizarea făcută de acesta
„Ceea ce trebuie să transmiteți dvs ca presă sunt sfaturile de igienă personală, nu cine a murit și cum a murit! Explicați-le oamenilor că trebuie să se spele pe mâini, pe față, să-și decontamineze telefonul! Să înțelegem că trebuie să stăm izolați două luni, până la trei luni! Asta trebuie să înțelegem! Dacă ne purtăm ca în weekendul trecut, când oamenii au ieșit la iarbă verde, în mai puțin de o lună vom ajunge ca Italia! Bătaia peștelui este pe igienă acum, astăzi, nu mâine! Dacă ajungem să internăm oameni în spitale, bătălia e pierdută!”, a declarat Adrian Streinu Cercel la Antena3.

Ce trebuie să știe oamenii
„Nu testarea face diferența! Testarea spune un diagnostic! Punem problema total greșit, testarea este pentru aparatul medical, nu pentru omul de rând, care trebuie să știe cum să se spele pe mâini!”, a mai spus Directorul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”.