Doina Teodoru, detalii intime din dormitor: „Când mă atinge Cătălin Scărlătescu…”–-citeste in comentariu

Doina Teodoru a oferit detalii intime din dormitor. Prezentă în emisiunea iUmor de la Antena 1, actrița a povestit ce se întâmplă cu ea și Cătălin Scărlătescu în patul conjugal.

Doina Teodoru a urcat pe scenă fără emoții, am putea spune că juriul s-a temut de ce ar putea spune pentru că iubita lui Scărlătescu este cunoscută datorită glumelor acide. Şi cum era de aşteptat, actrița a strecurat și un detaliu despre partenerul său de viaţă. În momentul în care a început să spună gluma, toți cei prezenți au avut impresia că actrița vorbește despre Cheloo, însă finalul surprinzător șocând pe toată lumea.

Doina Teodoru, detalii intime din dormitor

Doina Teodoru a dezvăluit că iubitul său este un bărbat sensibil, deși majoritatea oamenilor îl consideră un tip dur. Mai mult, tânăra a ținut să își laude partenerul despre care a dat de înțeles că se descurcă foarte bine în dormitor.

„Cătălin este un tip foarte sensibil, cu un chip de dur. Dar, când mă atinge, mă face să mă simt femeie. Da, mă refer la Cătălin Scărlătescu”, a spus Doina Teodoru.

Ce regrete are Doina Teodoru în relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, joacă în cea mai nouă producție de la Antena 1, comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Doina Teodoru a vorbit cu Ciao.ro despre noile sale proiecte dar și despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Și am aflat astfel cum își descrie partenerul de viață și cât și-ar dori să aibă puțin mai mult timp pentru ei!

Cum este relația pe care o ai cu Cătălin Scărlătescu? Ce vă ține împreună? Cine e cel mai vulcanic dintre voi?

Iubirea! Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV.

Ce îți place cel mai mult la el? Are și un simț al umorului.

Îmi place foarte mult că e super intuitiv. E super senzoarial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din  punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta.

“Fiecare e cu banii lui”

În cupluri mai sunt discuții care pleacă ba de la un shopping excesiv, ba de la altceva. La voi cum este?

La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!

Lasă un comentariu