Doliu in lumea artistica. Ce boala ia adus sfarsitul artistului

0

Doliu in lumea artistilor. Cantaretul Petrica Cercel a decedat infectat cu coronavirus. Artistul era diagnosticat cu COVID, fiind intubat la un spital din Capitala, desi initial a refuzat ingrijirile medicilor.

Ionut Cercel a anuntat ca tatal sau, Petrica Cercel, este intubat la un spital din Capitala, dupa ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2, inca de saptamana trecuta.

Starea de sanatate a manelistului era extrem de grava si din pacate astazi s-a stins din viata.

Anuntul trist a fost facut de un apropiat al familiei, un celebrul cameraman cu care colaboreaza majoritatea manelistilor. Acesta i-a anuntat pe fanii regretatului artist ca acesta a plecat din aceasta lume si si-a exprimat regretul fata de aceasta pierdere mare, care va lasa un gol imens in muzica romaneasca.

“Dumnezeu sa il ierte nu am cuvinte  #PetricaCercel  Condoleante familiei. S-a terminat pamantul s-a terminat globul s-a terminat tot muzica tot”, a scris cameramanul pe contul de Facebook.

”Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugaciunile noastre catre Dumnezeu il va vindeca” a scris Ionut Cercel pe pagina sa de Facebook.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide