Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit

Este doliu în lumea filmului, după ce un actor celebru a murit la vârsta de 69 de ani. Iată despre cine este vorba.

Lumea serialelor este din nou în doliu, pentru că un alt actor care a jucat în producții precum „Tânăr și neliniștit”, „Santa Barbara” sau „Pasiuni”, producții care au fost difuzate și la televiziunile din România a murit.

Roscoe Born s-a stins la 69 de ani. Actorul l-a interpretat pe Tom Fisher în perioada 2005-2009 în serialul fenomen „Tânăr și neliniștit”.


Apreciază și distribuie !

„Cu inima grea împărtășesc vestea morții lui Roscoe Born. A fost un actor și un compozitor incredibil de talentat. Cei care l-au cunoscut știu cât de dedicat a fost cauzelor sociale și politice. Ne va fi dor pentru totdeauna”, a scris Deanna Lynne, prietenă și parteneră de afaceri, pe pagină actorului.

Actorul era singur, însă a fost căsătorit de 3 ori și a avut doar un copil. Primul mariaj a fost cu actrița Adrienne Hampton în perioada 1976-1982, cel de-al doilea a fost cu Randall Edwards, tot o colegă de breaslă în perioada 1985 – 1990 iar cea de-a treia, din care s-a născut fiica Alberta Mary, a fost cu Roberta Weiss în perioada 1994-2000, scrie dcnews.ro.

Ultimul proiect în care a jucat actorul a fost serialul „One Life to Live” din care s-a retras în 2012. Foștii colegi ai actorului sunt afectați de dispariția lui Roscoe Born.