Doliu în muzica lăutărească! A murit fulgerător. Nu s-a mai putut face nimic

Doliu în muzica lăutărească! A murit fulgerător. Nu s-a mai putut face nimic. Ciprian Bela a încetat din viață în noaptea zilei de 14 iunie.

Avea doar 48 de ani și abia terminase o cântare, alături de colegii săi de trupă, în Centrul Vechi. După ce a acuzat o durere acută în piept, Ciprian Bela le-a spus colegilor săi că nu se simte bine.

A făcut un infarct și a căzut secerat la pământ, chiar în baia de la Crama Românească, unde susținuse cântarea. Acesta a fost găsit inconștient în baie, de către colegii săi.

Doliu în muzica lăutărească! Anunțul morții sale a fost făcut în mediul online de către un prieten.


Apreciază și distribuie !

„Trist prea tinarrr , a plecat dintre noi , Ciprian Bela .Dumnezeu să-l ierte, așa ceva chiar nu pot crede prietenul meu de 30 de anii, de cînd ne știm, si care a făcut parte din viața mea și la bine și la rau , nu mai am cuvinte .. Dumnezeu să le ierte ..”, a fost mesajul lui Cristi Kartof.

Ciprian Bela era foarte apreciat în muzica lăutărească. El a cântat împreună cu taraful său în emisiunea „Superbingo Metropolis”, prezentată de Romică Țociu și Cornel Palade.

În urmă cu doar câteva zile, pe 7 iunie, Ciprian Bela anunța fericit, pe pagina sa de Facebook, lansarea unei noi piese. Din păcate, s-a stins mult prea repede, înainte de a o lansa pe piață.

„In curând pentru voi o melodie inspirata din viața reala va pup cu drag😘🎼🎙🎹🎷🎸🎻‼️”, scria Bela în urmă cu o săptămână.