Doliu in PNL! A murit in aceeași zi in care a fost vindecat de COVID-19

Un politician din România a murit la doar câteva ore de la externare, deși fusese declarat vindecat de Covid-19. Iată ce a pățit bărbatul.

Dragoș Turcitu, membrul al PNL Slatina, a fost internat pe 22 iulie, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Bărbatul a primit tratament, iar starea s-a ameliorat. Ieri, politicianul a fost externat, după ce două teste au arătat că nu mai are Covid-19.

Turcitu ar fi făcut infarct
Ajuns acasă, Turcitu a început să se simtă rău și la scurt timp a decedat, scrie Antena 3. Un prieten al său a povestit că bărbatul s-a ridicat pentru a ieși la baie, acuzând dureri în brațul stâng, cel mai probabil suferind un infarct în acele momente. Dragoș Turcitu era membru PNL, iar în trecut a ocupat funcția de director al Serviciului Județean de Pază Olt. În prezent, el era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea și tatăl a două fete minore.


Apreciază și distribuie !

Turcitu nu este singurul liberal care a murit din cauza infecției cu coronavirus. La începutul lunii iulie, un fost viceprimar liberal și om de afaceri din Botoșani s-a stins din viață, răpus de aceeași boală.

Și primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață la scurt timp după ce medicii l-au diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus. Edilul botoșănean avea 71 de ani.

Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).